~ OSJETİTE SE ŽİVİM ~

Elitno Naselje Koje Oduzima Dah

Uživajte u miru i sreći uz jednostavnu, korisnu i prostranu arhitekturu… Elitno naselje od kojeg zastaje dah daleko od dosadnog stambenog stila…

Zeleni Život

Zeleni Život

Bujan život, zeleni koncept! Kandidat za Leeds sertifikat…Vile koje su ekološki prihvatljive i zasnovane na energetskoj efikasnosti.
Novi koncept Vam nudi da živite u prijatnom prostoru koji ima direktan pristup bašti, gdje takođe imate puno zelenila.
Ekološki arhitektonski pristup koji je promišljen do najsitnijih detalja i dotiče svaki trenutak života.
Dodirni Nebo!

Dodirni Nebo!

Prostran arhitektonski dizajn koji Vam omogućava da dodirnete nebo umjesto visokih zgrada koje Vas sprječavaju da duboko i čisto udahnete…
Život je oblikovan onako kako želite, miran, zelen i u sadejstvu sa prirodom…
Prostrano I Mirno

Prostrano I Mirno

Visoki plafoni i prozori od poda do plafona nude prostranstvo i miran životni prostor u svakom kutku kuće.

Dnevno svijetlo unosi mir u unutrašnjost cijele vile, zahvaljujući prozorima koji su veći od standardnih.

Vrhunska Udobnost

Vrhunska Udobnost

Ulaz i hodnici svih vila su dizajnirani i osvijetljeni na način da doprinesu luksuznom izgledu vile.
Prostrane garderobe, prostori u kojima se mogu odložiti sve potrepštine za domaćinstvo, od mašine za pranje i sušenje veša do vešeraja u kom možete udobno peglati, detaljno su osmišljeni sa razumijevanjem “vrhunske udobnosti u svakodnevnom životu”.
Veliki Prostor

Veliki Prostor

Možete ugostiti Vašu porodicu i voljene za prijatnim trpezarijskim stolom u isto vrijeme, u Vašoj prostranoj i velikoj kuhinji u američkom stilu. Takođe, nismo zaboravili ni ostave, gdje možete odložiti zalihe hrane.
Estetski i Efikasno

Estetski i Efikasno

Spavaće sobe su planirane tako da zadovolje sve potrebe, uz principe estetike i efikasnosti. Kupatilo i svlačionicu smo smjestili u spavaću sobu na najkorisniji način. Glavna kupatila su, s druge strane, dizajnirana za udobnost odraslih.

Nijesmo zaboravili sistem podnog grijanja koji će Vas uvijek zagrijati, kao i Vaš kamin pored koga možete da provedete prijatne trenutke sa svojim gostima.

Smart Home

Smart Home

Opremili smo Vaš životni prostor smart home sistemom, gdje uvijek možete da kontrolišete kuću sa telefona,tableta…
Životna Sredina na Prvom Mjestu

Životna Sredina na Prvom Mjestu

Postavili smo solarne panele na krovove vila. Smanjili smo potrošnju energije zagrijevanjem Vaše vode… Ugradili smo sistem za sakupljanje kiše i smanjili potrošnju vode.

Dizajnirali smo naše vile da minimiziramo potrošnju energije.

Arhitektonski, mehanički i elektro projekat i crteže uradio je najprestižniji crnogorski arhitektonski biro –  .

Ing Invest takođe vrši neophodan nadzor kako bi obezbijedio da projekat bude usklađen sa svim zakonskim propisima, bezbjednosnim mjerama i da u potpunosti prezentuje vrhunski kvalitet života, željen na početku, krajnjim korisnicima projekta.

Sve slike na ovoj web stranici / katalogu su dizajnirane i koriste se kao primjeri. Iako su uloženi svi napori da slike odražavaju projekat, TOC GRADNJA d.o.o. zadržava pravo izmjene svih slika, planova i drugih detalja u ovom projektu bez prethodne najave.
Detalji i oprema na ovoj web stranici / katalogu su opcioni ukoliko nijesu uključeni u tehničku specifikaciju, aneks ugovora, projekte i predmjer.
Projekat vile koju ćete kupiti je odobreni projekat koji je u prilogu građevinske dozvole za ovaj objekat.
Odgovornost preduzeća TOC GRADNJA d.o.o. je ograničena na izgradnju vile u skladu sa ugovorom i tehničkim specifikacijama priloženim uz ugovor.
Ova web stranica / katalog sadrži karakteristike projekta u vrijeme štampanja, a oprema i karakteristike na dan prodaje vile biće uključene u kupoprodajni ugovor i/ili njegov aneks. U slučaju odstupanja između kupoprodajnog ugovora i kataloga, kupoprodajni ugovor će se smatrati validnim.

Villa Monte © 2022. Sva prava zadržana. Dizajn Uniq Europe
Foto krediti - www.freepik.com